Καλώς ήρθατε στην Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα μας:

 

8 ΜΑΗ 2007

 Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στη Μυτιλήνη (πλατεία Σαπφούς) από 13-22 Αυγούστου 2007.

περισσότερα ...>>>

 
7 ΜΑΗ 2007

Ταχύρυθμο εισαγωγικό σεμινάριο σεμινάριο ψηφιακής φωτογραφίας διοργανώνει η Φ.Ε.Μ. στις 21 και 23 του Μάη 2007. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους που θέλουν να μάθουν να χειρίζονται την ψηφιακή τους μηχανή και να  εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προσφέρει το καλοκαίρι για φωτογράφιση.

περισσότερα ...>>>

 

15 ΓΕΝΑΡΗ 2007

Ταυτόχρονα με την ομαδική έκθεση των μελών της Φ.Ε.Μ. με θέμα την ΕΛΙΑ, έγινε και η κοπή της πίτας για το νέο χρόνο 2007. Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα εκδηλώσεων της Φ.Ε.Μ. με πολύ κέφι, κεράσματα και πολλά δώρα.

 

περισσότερα ...>>>

 

 

ΓΕΝΑΡΗΣ 2007

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το χειμώνα και άνοιξη του 2007. Κυκλοφορεί σε χίλια αντίτυπα το έγχρωμο δωδεκασέλιδο έντυπο πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν και πληροφορίες γι αυτές.

 

 περισσότερα ...>>>

 
ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2006
Ξεκινάει η νέα χειμερινή περίοδος της λειτουργίας της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης. Έναρξη δοκιμαστικής λειτουργίας του δικτυακού τόπου της ΦΕΜ www.fem.gr
 

 

 

 

 

 

 

 

Ο δικτυακός μας τόπος βρίσκεται συνεχώς υπό κατασκευή. Εργαζόμαστε αδιάκοπα ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας

και να μάθετε περισσότερα για την Φ.Ε.Μ., τις δραστηριότητές της, τα μέλη της αλλά και τον τόπο μας.