ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


 

 


 

 

 

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

Καταναλώνοντας ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ,

προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας,

προστατεύουμε τη φύση

αλλάζουμε τις καταναλωτικές συνήθειες του κόσμου

βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας

βοηθούμε σταδιακά στην αλλαγή του τρόπου παραγωγής, σε πιο φιλικό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο

Γνωρίζετε σε τι βασανιστήρια υποβάλλονται τα τρόφιμα που καταναλώνουμε;

«Μαστιγώνονται» και «βομβαρδίζονται» με λιπάσματα, φυτοφάρμακα, ορμόνες, αντιβιώσεις, δηλητήρια, χημικά χρώματα και αρώματα! Όλα αυτά για να πετύχουν …καλύτερο σχήμα, καλύτερο χρώμα, μεγαλύτερο βάρος, μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά και πολύ νερό, χαμηλή ενεργειακή αξία, μείωση ιχνοστοιχείων και βιταμινών, υπερβολικά φτωχά ζωτικά στοιχεία. Αποτέλεσμα είναι, στις μέρες μας να γινόμαστε σχεδόν καθημερινά μάρτυρες αποκαλύψεων σχετικά με τους κινδύνους που παρουσιάζονται από την κατανάλωση βασικών στοιχείων της καθημερινής μας διατροφής.

Επιλέγουμε τι τρώμε; Έχουμε λαχτάρα για τη ζωή; Θέλουμε καλή υγεία για μας και τα παιδιά μας;

Η διέξοδος βρίσκεται στην κατανάλωση αγνών, υγιεινών, βιολογικών προϊόντων διατροφής. Τα βιολογικά προϊόντα είναι πολύ ανώτερα στη γεύση, το άρωμα, την ποιότητα!

 

Γι΄ αυτό επιλέξαμε ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Πώς όμως εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι αγνά πράγματα;

Βασιστήκαμε στις γνώσεις μας, την τεράστια εμπειρία μας, στην αίσθησή μας, στην εμπιστοσύνη μας στους συγκεκριμένους παραγωγούς που τα καλλιεργούν και στον έλεγχο των αναγνωρισμένων οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.

Εγκυρότερη, πάνω από κάθε επίσημη πιστοποίηση, θεωρούμε την εμπιστοσύνη στο παραγωγό. Γι’ αυτό επιδιώκουμε να γνωρίζουμε προσωπικά τον κάθε βιοκαλλιεργητή προμηθευτή μας,  να βλέπουμε τις καλλιέργειές του, να γνωρίζουμε τη φιλοσοφία του, να αισθανόμαστε τον τρόπο ζωής του, να κατανοούμε την απόφασή του να επιστρέψει στη φύση και την ευνοϊκή γι’ αυτήν φυσική ή βιολογική καλλιέργεια.

Εντοπίσαμε έτσι ένα μικρό αριθμό βιοκαλλιεργητών που μας προμηθεύουν τις πρώτες ύλες – φρούτα, ξηροί καρποί, λαχανικά κ.α. Προϊόντα χωρίς τη χρησιμοποίηση χημικών ουσιών σε κάθε φάση της καλλιέργειάς τους και πάντοτε στην κατάλληλη εποχή.

Εμείς τα επεξεργαζόμαστε χωρίς τη χρήση χημικών χρωστικών, συντηρητικών, διογκωτικών, αρωμάτων. Τα «πρόσθετα» που χρησιμοποιούμε σε μεγάλες δόσεις είναι  το μεράκι μας, οι πατροπαράδοτες επιτυχημένες συνταγές μας, η αγάπη μας για το ωραίο και το νόστιμο, ο καημός μας να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στη διατήρηση της υγείας όλων και στην οικολογική σωτηρία του πλανήτη μας!

Σας προσφέρουμε λοιπόν, εξαιρετικές χειροποίητες λιχουδιές, υγιεινές, πολύ νόστιμες, σε μικρές ελεγχόμενες ποσότητες, με καλύτερη γεύση και ασύγκριτη ποιότητα! Σημαντικός είναι και ο ρόλος των εγκαταστάσεών μας. Του άριστα εξοπλισμένου εργαστηρίου μας που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα, ιδανικές συνθήκες υγιεινής και ήπιας επεξεργασίας των προϊόντων μας. Η παραγωγή μικρής κλίμακας με τη φιλοσοφία συνεισφοράς για την υγεία όλων μας, αποτελεί απάντηση στους κινδύνους που προκύπτουν για την υγεία,  από τη χρήση συμβατικών πρώτων υλών και χημικών ουσιών στη βιομηχανική παραγωγή προϊόντων διατροφής.

Μπορείτε να απολαύσετε άφοβα, τις χειροποίητες λιχουδιές μας, προϊόντα αγνά, γεμάτα ζωτικότητα. Να θυμηθείτε γεύσεις και απολαύσεις που έχετε νοσταλγήσει! Οι νέοι να ανακαλύψουν γεύσεις και μυρωδιές φρούτων, ξηρών καρπών, λαχανικών, με την υψηλότερη δυνατή καθαρότητα και ζωτική δύναμη!

Συνδυάσαμε τη γνώση, την εμπειρία, την παράδοση, την αισθητική, το μεράκι και την αγάπη μας. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς τους συνειδητοποιημένους ενεργούς πολίτες που επιλέγετε τι θα φάτε, τι θα απολαύσετε.

Εργαζόμαστε με την εγγύηση του επίσημου Ινστιτούτου Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ, που ελέγχει και πιστοποιεί ότι τα προϊόντα μας είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ