ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


 

 


 

 

Η κύρια ενασχόλησή μας είναι τα προϊόντα σοκολάτας. Κι αυτό έγινε γιατί η σοκολάτα αποτελεί πάθος και για μας τους ίδιους. Έτσι, παράγουμε τα πρώτα βιολογικά χειροποίητα σοκολατάκια φτιαγμένα με μεράκι με σοκολάτα χωρίς λεκιθίνη, με φρούτα και ξηρούς καρπούς, τα οποία έγιναν πλέον αναγνωρίσιμα στην ελληνική αγορά και απέκτησαν φανατικούς φίλους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μια ακόμη πρωτοτυπία μας είναι η παραγωγή των παραδοσιακών αμυγδαλωτών της Λέσβου, τα «γεμάτα», με βιολογικές πρώτες ύλες. Παράγουμε έτσι βιολογικά χειροποίητα «γεμάτα» με λευκό αμύγδαλο αλλά και για τους πιο απαιτητικούς υγιεινιστές, με ολόκληρο το αμύγδαλο – με τη φλούδα του. Παράλληλα όμως προσφέρουμε και προϊόντα ζύμης όπως είναι τα πιστοποιημένα βιολογικά βουτήματα (αμυγδάλου-σταφίδας, αμυγδάλου-σουσαμιού, καρυδιού, γλυκάνισου, μαστίχας-βουτύρου, κανέλας, σοκολάτας), το βιολογικό χειροποίητο τσουρέκι και κέικ.

Όμως δεν περιοριστήκαμε μόνο στο χώρο των γλυκών προϊόντων. Έτσι διαθέτουμε ένα νέο «αλμυρό» προϊόν, το χειροποίητο βιολογικό τυροκουλουράκι, που κατασκευάζουμε με γραβιέρα και κεφαλοτύρι βιολογικής ΄κτηνοτροφίας.

Ταυτόχρονα και μόνο εποχικά, παρασκευάζουμε διάφορα γλυκά κουταλιού όπως το βύσσινο, το περγαμόντο, το πετροκέρασο, το πορτοκάλι, το ντολμά, το κυδώνι κλπ.

Οι μικρές ελεγχόμενες ποσότητες με τη σύντομη ημερομηνία λήξης, εφ’ όσον δεν χρησιμοποιούμε τεχνητές συντηρητικές ουσίες, αποτελούν πρωταρχική μας φροντίδα ώστε να εξασφαλίζουμε συνεχώς την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και υγιεινή, σε συνδυασμό με τη νοστιμιά και την άριστη εμφάνιση. Σ΄ αυτό συμβάλλουν, το μεράκι και η αγάπη μας για το υγιεινό και νόστιμο γλυκό, οι πατροπαράδοτες αναλλοίωτες συνταγές των γιαγιάδων μας αλλά και το άρτια εξοπλισμένο σύγχρονο εργαστήριό μας που σύντομα μπαίνει στη διαδικασία απόκτησης και πιστοποίησης με το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων – Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (HACCP).

Η παραγωγή μικρής κλίμακας με τη φιλοσοφία της συνεισφοράς για την υγεία όλων μας, αποτελεί απάντηση στους κινδύνους που προκύπτουν  για την υγεία, από τη χρήση χημικών ουσιών στη συμβατική και βιομηχανική παραγωγή προϊόντων διατροφής. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που τους θερινούς μήνες, εφ’ όσον δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες φυσικές συνθήκες παραγωγής αλλά και διακίνησης, σταματούμε την παραγωγή προϊόντων σοκολάτας

    επιλέξτε παρακάτω τα προϊόντα που θέλετε να δείτε: